Слух: Охранителите от мола във Варна се гаврили с жертвата си преди убийството

33263
Слух: Охранителите от мола във Варна се гаврили с жертвата си преди убийството
Снимка: БГНЕС

Отвратително подробности около скандалния случай със смъртта на 52-годишния и страдащ от леко психично разстройство Нягол Петров започнаха да излизат наяве. Припомняме, че Петров беше пребит до смърт от охраната на Гранд мол Варна, за която по това време отговаряше фирма „Джи Ем Секюрити”. За убийството му бяха задържани трима охранители - Ангел Николов (24г.), Красимир Димитров (22г.) и Цветан Маринов (19 г.).

Според агенция БЛИЦ обаче зад цялата случка стои шефът на охраната в този момент Светослав Миланов. „Тоя го сваляйте за ремонт“, казал Миланов на подчинените си, визирайки Нягол. След това Миланов се обадил на своя подчинен Тихомир Петров, който е един от свидетелите, присъствали на жестокия побой над клетника. И му казал да извика другите да изкарат навън посетителя, „защото бил пиян“, заявяват източници на БЛИЦ.

Управителят на варненския мол: Не знаех, че охранителите бият хора

"Абсурдно е собственикът на мол-а да не е бил информиран от полицията за подадените 5 жалби срещу охранителите в „Гранд мол&ldquo...

Оттам насетне нещата станали наистина груби. Според информацията охранителите „разхождали Нягол” с пазарска количка и го засипвали с куп обидни епитети, включително крайно нецензурни реплики на сексуална основа - "ши пейш и свирки шъ прайш". „Пъхали са го в пазарска количка и са го разхождали. След това са го карали да пее „Даньова мама“ и „Зайченцето бяло“, твърди анонимен източник. След като Нягол запял, гардовете започнали да го ритат. Той се опитал да избяга, но това само ги вбесило допълнително. А Малинов окуржавал охранителите, като викал на най-малкия - Цветан, следното: "Давай, Цецо, това ти е бойното кръщение".

Припомняме, че според държавното обвинение охранителите са опитали да манипулират записите от камерите в мола, за да няма доказателства какво са извършили. Ангел, Красими и Цветан вече са в ареста. Гранд мол Варна вече разтрогна договора си с „Джи Ем Секюрити”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com