Почина пребитото от баща си дете

7921
Почина пребитото от баща си дете
Снимка: Thinkstock

Станка, бебето, пребито от баща си, е починало тази нощ.

Детето, на 1,9 г., бе прието миналата сряда в тежко състояние.

Във варненското пристанище все още има нефтено петно

Все още личат следите от нефтения разлив, който покри територията на варненското пристанище през уикенда. Нефтосъбирач отстрани разлив...

Припомняме, че на 5 юни бащата на Станка получи   най-тежката мярка за процесуална принуда - "задържане под стража", от Варненският окръжен съд. Милко Стоянов от варненския квартал "Максуда" беше привлечен като обвиняем за опит в убийство и за блудство на малолетното си дете - Станка, на година и 9 месеца.

Съдът се съобрази със събраните още в първите часове на следствените действия доказателства. Най-категоричното сред тях е Съдебно-медицинската експертиза, която установила десетки травматични увреждания по тялото на детето, някои от които са от 10-на дни. Разпитани са множество свидетели, които са дали показания за системния тормоз, който обвиняемия е осъществявал над семейството си. Стоянов също е дал показания, които представят неговата защитна версия и обяснения за травмите на детето, съобщиха от съда.

Според ВОС, преценката на наличните доказателства категорично подкрепя обвинителната теза и обосновава предположението, че 25-годишният мъж е съпричастен към тежките престъпления за които е привлечен като обвиняем. Опитът за убийство на собствено дете се наказва от закона със затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com