Заради дупка на магистрала "Хемус" млада жена е в кома

16435
Заради дупка на магистрала "Хемус" млада жена е в кома
Снимка: БГНЕС

Потресаващ случай – дупка на магистрала „Хемус”, в която е имало арматурно желязо, води до кома за млада жена. 24-годишната Ивета изхвърча на три-четири метра от кола със студенти, която катастрофира. Те отиват да празнуват 8-ми декември, но така и не стигат.

Ивета се вози на задната седалка и без колан. Шофьорът Димитър вижда в последния момент огромната дупка и не успява да я избегне, след което става страшното и сега Ивета е в будна кома в болница "Св. Анна" във Варна. Часове след инцидента дупката е запълнена, казва Димитър. Оказва се, че той е шофирал с около 90 километра – в рамките на нормалното за магистрала. А от АПИ не коментират случая и как така дупката е запълнена светкавично след инцидента, защото тече досъдебно производство.

Пловдивчанин съди общината заради дупка на централен булевард

Пловдивчанин ще съди местната община заради огромна дупка, която зее на централен булевард в града. Йордан Пеев счупи картера на колат...

Четири месеца след катастрофата дупката отново се отваря, до нея също зейва нова. Приятелите на Ивета събират средства, за да я преместят в център в чужбина за грижа за хора в будна хора – защото в България няма кой. И питат каква е тази магистрала, която е като селски път.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com