Младежкото ББЦ във Варна напуска Бареков

4001
Младежкото ББЦ във Варна напуска Бареков
Снимка: БГНЕС

Младежката структура на България без цензура във Варна свали доверието си от партията и лидера й Николай Бареков. От организацията, която наброява 200 души, обявиха публично, че напускат политическата формация и повече няма да работят за нея.

Според младите хора през последната година ББЦ е вървяла само надолу, а повярвалите в проекта хора са останали излъгани. Те определят поведението на лидера Николай Бареков като шизофренично, предаде Стандарт нюз.

Сметната палата ще санкционира ББЦ

Сметната палата ще състави акт за административно нарушение на политическа партия "България без цензура" заради това, че едва днес е по...

„Неговите налудничави телевизионни прояви, които всеки път са с различни тези, противоречащи си една на друга, създадоха образ на ББЦ като на нежелана лека жена. Никой от нас не харесва този образ и не би искал да бъде част от него. Не намираме за нормално и за случващото се в партията и решенията на лидера да научавахме единствено от медиите", пише в декларация до медиите председателят на младежката структура Антоан Влаев, който ще освободи и поста си като член на Националния съвет на ББЦ.

„Ние сме млади и амбициозни хора. Някои от нас имат собствен бизнес, други успешно се реализират в професиите си. В момента изграждаме своя образ в обществото и, докато сме част от ББЦ, ние носим една голяма значка с лика на Николай Бареков, образ, с който никой от нас вече не желае да бъде обвързан и приравняван", посочват още в декларацията решилите да напуснат партията младежи.

Миналия месец ББЦ напусна и варненският депутат Георги Ковачев. Като мотив за решението си той посочи трайното разминаване в политическите виждания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com