Кандидат за кмет обвини ГЕРБ и Пеевски в черен пиар

4665
Кандидат за кмет обвини ГЕРБ и Пеевски в черен пиар

Политическа драма се разигра във Варна две седмици преди местните избори, информира bTV. В Интернет се появи информация, че кандидатът за кмет на града от коалиция „Реформатори и патриоти" Чавдар Трифонов е бил осъден на 3 месеца условно за шофиране в нетрезво състояние.

Случаят е от август 2007 година. Трифонов призна, че информацията е вярна. Уточни обаче, че дрегерът е показал наличие на 0.7 промила алкохол в кръвта, а не както се твърди: 1.6 промила.

Предизборният щаб на Реформаторите обвини този на ГЕРБ в черен пиар

Има ли решение от страна на ГЕРБ да действа с черен пиар срещу лидерите на Реформаторския блок и срещу министри в кабинета? Този въпрос...

Той беше категоричен, че преди 8 години е сгрешил, за което си е понесъл последствията и си е взел поука. Трифонов призова всички кандидат кметове във Варна да се подложат на тест за наркотици.

„Не случайно атаката днес стартира с идването на Цветанов в града. Тъй като аз и коалицията „Реформатори и патриоти" сме основния опонент на статуквото. И наистина ще им разбием схемите в този град. Не приех да се договарям с (депутатът от ДПС и медиен собственик) Пеевски, не поех помощи, не дадох и аз някой лев да туширам медийно каквото и да било", заяви той.

Отговорът на ГЕРБ

"Аз веднага казвам – нямам нищо общо. И мога да ви кажа, че когато нямаш никакви аргументи, ти започваш да търсиш някакво оправдание с някои личности", коментира във Варна председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Реформатор плахо обвини ГЕРБ в черен предизборен пиар

Платена критична публикация срещу ръководството на Реформаторския блок в търновски медии сблъска дясното обединение и ГЕРБ. Хората на Б...

Той отправи и призив към участниците във вота: "Нека да бъдем открити, да бъдем честни и да бъдем достойни за позициите, които заемаме“.

Не е за първи път

Това е пореден скандал по оста ГЕРБ-РБ, след като в търновски медии се появи платена публикация, в която бивши реформатори обвиняват местни и национални лидери на дясното обединение и обявяват подкрепата си за политик от ГЕРБ.

От блока обявиха, че имат данни, че статията е платена от хората на Бойко Борисов, но мандатоносителите отрекоха.

Интернет планът на БСП за пропаганда – плюем ГЕРБ с активно гражданско присъствие в мрежата

От много време насам обвиненията, че има стимулирани „тролове” на различни политически партии, които следят най-големите фо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика