Изпращане на абитуриент завърши с бой, куршуми и арести

11225
Изпращане на абитуриент завърши с бой, куршуми и арести

Трима мъже от село Казашка река, община Аврен, са в ареста, след като пребиха непълнолетно момче и го заплашиха с пистолет, възпроизвеждайки изстрел, съобщава Topnovini.bg. Екшънът се разиграл във вечерните часове на 27 май, сряда, пред читалището на с. Казашка река, където имало празненство по изпращане на абитуриент.

Единият от гостите, 33-годишен мъж, се почерпил солидно и започнал да се държи като простак, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция. Част от присъстващите му направили забележка, но пияният не се спрял, след което бил изгонен от празненството.

МВР пусна специални препоръки към абитуриентите и родителите им

По случай пика на абитуриентските празници, Главна дирекция "Национална полиция" и отдел "Пътна полиция" оповестиха няколко мерки, с ко...

Разярен, мъжът си тръгнал, но не след дълго се върнал с подкрепление от още двама бабаити. Тримата пребили непълнолетно момче от село Юнак, което гостувало на абитуриентското изпращане, а единият от побойниците заплашил младежа с газов пистолет и дори възпроизвел изстрел.

Свидетели на саморазправата веднага подали сигнал на тел. 112. След проведените незабавни оперативно-издирвателни действия извършителите са установени и задържани. Трима мъже са от с. Казашка река: Г.Н. на 57 г., В.Р. на 33 г. и М.Р. на 34 г. Оръжието е иззето. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на Районната прокуратура във Варна.

 

 

Финансова помощ на абитуриенти-полусираци осигури БЧК Сливен

Абитуриенти-полусираци подпомага тази година ОС на БЧК Сливен, съобщава topnovini.bg. Чрез различни благотворителни кампании са събран...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com