Двама загинаха при тежка катастрофа във Варна

13676
Двама загинаха при тежка катастрофа във Варна
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа е станала на ул. „Девня” във Варна. Информацията съобщи д-р Мая Рашева, директор на Бърза помощ – Варна.

Първоначално тя съобщи, че вероятно има две жертви, но не можа да потвърди. Впоследствие информацията беше потвърдена от КАТ-Варна, информира агенция "Фокус".

По данни на дежурния от Пътна полиция – Варна към момента няма информация за други пострадали лица. От там отказаха да коментиран за сега подробности за инцидента.

5 жени пострадаха при пътен инцидент във Варна

5 жени бяха ранени днес във Варна, след като автобус от градския транспорт излезе от пътя и се удари в дърво, за да избегне катастрофа ...

Около 13:20 часа на телефон 112 е получено съобщение за пътно-транспортно произшествие, възникнало на кръстовището на ул. „Девня” и ул. „Стоян Заимов” между два леки автомобила.

Л.А. „Рено” с водач И.Я. на 40 г. от с. Константиново се движи по ул. „Девня”, в посока ЖП гара – Варна. На кръстовището с ул. „Ст. Заимов”, същият предприема маневра за завой наляво от средна пътна лента за движение направо, като отнема предимството на Л.А. „Порше”, движещ се направо в посока изхода на града, и е блъснат от него.

Вследствие на инцидента, на място, са загинали двама души – водачът на Л.А. „Рено” и жена, на 32 г. от с. Константиново, пътуваща в същия автомобил, информира МВР-Варна.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com